Eyelead rozptylka pro Metz 48/50/58

56 bodů do věrnostního systému
Dostupnost
Produkt již není v nabídce

Výrobce

Kód produktu
253418

Hmotnost balení
0.5 kg

Eyelead rozptylka. ... Přečtěte si více

S rozptylkou na blesku
S rozptylkou na bleskuBlesk s nasazenou rozptylkou a s nastaveným sklonem 45 stupňů dává pěkné měkké světlo s měkkým stínem za fotografovaným objektem.

 

 

Přímo nastavený blesk (bez rozptylky)
Přímo nastavený blesk (bez rozptylky)Přímo nastavený blesk bez rozptylky vydává ostré světlo a ostré stíny za fotografovaným objektem.

 

 

Tabulka kompatibility všech dostupných blesků a rozptylek.

Bílé rozptylky jsou nejpoužívanější příslušenství k rozptýlení světla. Používá se ve chvílích, kdy není mnoho času na nastavování blesku, scény se mohou rychle měnit, není možno pracovat s odrazem blesku od stěny, fotografuje se s bleskem napřímo a sestavu fotoaparát-blesk potřebujeme mít co nejkompaktnější, bez velkých nástavců. Hlavní předností je změkčení světla, potlačení ostrých stínů např. ve tvářích fotografovaných osob a stínů osob na stěnách, potlačení odlesků pokožky.

Barevné rozptylky nejčastěji zelená a oranžová. Stejné příslušenství jako bílé jen v barvě. Úžasná pomůcka řešící problémy s kombinovaným světlem. Znáte to. Fotografujete v interiéru osvětleným žárovkovým nebo zářivkovým světlem a do toho blýskáte bleskem. Jak nastavit barevnou teplotu? Přitom řešení je prosté, použijte barevnou rozptylku, která "obarví" světlo blesku do barevné teploty používaného osvětlení. Nastavení barevné teploty je pak snadné.
Rozptylky se nasazují na hlavu blesku, je potřeba vybrat správný typ dle vašeho typu blesku. Tabulka kompatibility vám může pomoci při výběru vhodné rozptylky.

Eyelead rozptylka pro Metz 48/50/58