Recenze a zkušenosti

Jak už to tak bývá, častěji si člověk postěžuje, než by chválil. Není na tom nic divného, zvlášť v případě nákupu ať už v kamenné prodejně nebo e-shopu, člověk považuje za samozřejmé, že bude spokojen. Proto si vaše kladné hodnocení a zkušenosti, které posíláte z vlastní vůle vážíme nejvyšší měrou. Jsou pro nás velkou motivací a poděkováním, a za to Vám patří speciální dík.

Dlouho jsme pozitivní reakce zvlášť neschraňovali, až mi náš legendární kolega Karel po přečtení jednoho e-malů povídá, "No to je nádherný, to by sis měl někde archivovat". I tedy schraňuji, rádi si v emailech zpětně počteme. A zde je jejich průřez od roku 2008.

Díky!

D. Johánek

 

  • Chceme poděkovat za výborné zboží a rychlé dodání.

    Jsme spokojeni !

    Tomáš M., Praha (23.6.2015)

  • Děkuji za dodané zboží a dárek, který mě potěšil.

    M.H. (9.6.2015)

  • ... trochu se zpožděním,ale i tak bych Vám chtěla velmi poděkovat, za vyřízení mé objednávky,ale hlavně také za zaslané dárky k objednávce, byla jsem velmi potěšena a upřímně říkám, že jste si tímto zajistili jednoho nového pravidelného zákazníka. :-)

    Těším se a další spolupráci.

    Ivana Z., Hodkovice nad Mohelkou (8.6.2015)

  • ... chtěl jsem Vám moc poděkovat za skvělý přístup k mému nákupu a za rychlost, kterou jste to vyřídili.
    Díky panu řídícímu jednateli za osobní dopis, to se mi nikdy nestalo :) Sám pracuji v centrálním skladu firmy s elektronickými součástkami, takže vím co znamená dobře zabalit zboží. Musím říct, že jste mě opravdu překvapili, díky moc! Moje žena, když přebírala zásilku, opravdu si nebyla jistá zdali je toto krabice s hranou půl metru opravdu pro mě, když mám objednaný "jen" foťák s příslušenstvím. Po objevení izolepy Oehling bylo vše jak má být.

    Jiří K., Praha 5 (28.5.2015)

 

  • Vážení,

    chci Vám poděkovat za bezvadnou dodávku objednaného zboží, vše je výborné kvality, jaro je tady, už se těším na rozkoš z focení, také ovšem díky VámJ

    Chci Vám rovněž poděkovat za skvělý dárek, knihu o černobílé fotografii, kterou jste mi laskavě věnovali.

    Rád Vám sděluji, že nejenom v tomto případě, ale již v minulosti jsem mnohokrát Vaši firmu odporučil svým fotografickým kamarádům a známým, budu tak činit i v budoucnu.

    Přeji Vám hodně úspěchů a dobré světloJ

    Petr P. (17.3.2015)

  • .... Chtěl bych Vám poděkovat za vyřízení objednávky a především za dar - krásnou knihu, kterou jste mi za nákup věnovali. Bylo to velmi příjemné a milé překvapení.
    Nadále budu u Vás nakupovat a používat Vámi publikované informace. Vaše nabídka zboží, poradenství a služby jsou skvělé.
    Pokud budu Heurékou požádán o hodnocení nákupu, napíši rád pozitivní hodnocení.

    Edvard M. (5.3.2015)

  • ... chci vám poděkovat za kvalitní služby ze strany vaší firmy. Moje objednávka byla včas a k úplné spokojenosti splněna. Dále děkuji za přiložený dárek - knihu.
    Jen tak dál.

    Jan V. (13.2.2015)

  • Děkuji vám za zaslání objednaného zboží. Vše došlo včas a v pořádku. Zároveň chci poděkovat za milou pozornost - krásnou publikaci o sportovním fotografování. Velmi mě potěšila! Určitě při dalším fotografickém nákupu Vaší firmu nevynechám :-)
    Přeji mnoho pracovních i osobních úspěchů!

    Karel H., Mariánské Lázně (21.1.2015)

 

  • Omluvamse za pravopisny chiby- ale Jsem Vam chtel uprimne podekovat. Zbozi Jsem dostal v pozadky, kvalita vyrobku Mne mile prekvapila i vzhledem k cene. A nemohu ne podekovat za Vas hezky darek- kniha o foceni-moc Mne prisla vhod a poukaz na dalsi nakup. Jsem u Vas poperve a rad zustanu- Jsem zacinajici amater. Vasi stranki Mne libi- jsou logocki a prehledne utulny. Na trhu moc takoveho hezkyho chovani nevidi, vetsinou jsou vlezli. Takze jeste jednou Vam moc krat dekuji za mily pristup ke zakazniku. S vrelym pozdravem

    Alexandr J. (5.11.2014)

  • jen chci ještě poděkovat za váš dárek k nákupu, za knihu "Naučte se fotografovat s bleskem kreativně" - kniha velice potěšila a hlavně "přišla" jako na zavolanou!

    V. K. (16.10.2014)

  • ... děkuji za dárek a poukaz (jen škoda že se musí vyčerpat tak rychle :/) :) U Vás v obchodě jsem nakupoval vícekrát a rád se vrátím znovu :)

    Matěj F. (26.9.2014)

  • Dobrý den,
    dnes jsem si krytky vyzvedla na poště. Byla jsem naštvaná, že krytky pořád ztrácím a že mě to stojí šest set korun. Když jsem pak ale otevřela balík a byla v něm kniha Naučte se fotografovat srdcem, tak jsem vůbec nelitovala, že ztrácím krytky.
    Děkuji moc za dárek!
    Přeji vám, ať se vám daří.

    Romana H. (18.9.2014)

 

  • Vážení přátelé,
    omlouvám se, že jsem při původní objednávce barev neuvedl název tiskárny a způsobil
    Vám škodu. Tím více oceňuji Váš přístup a kavalírské jednání . Klobouk dolů !
    Jsem hrdý, že mohu být již řadu let zákazníkem OEHLING Klatovy.
    Srdečně zdraví

    Milan N. (4.8.2014)

  • Dekuji jeste jednou moc a vazim si vaseho pristupu a ceny,kterou jste nam udelali!!!! Diky

    Daniel T. (4.9.2014)

  • Děkují Vám za dodání mé objednávky, kterou jste mi poslali v Út 29.7.2014 a zásilková služba PPL mi ji doručila včera ve St 30.7.2014 v 13:25 hod. Ještě jednou vřelém díky.

    Jako vždy rychle a v profesionální kvalitě. Pro Vás platí " Nemožné ihned a Zázraky do 3 dnů ".

    Se srdečným pozdravem

    Jan T. (31.7.2014)

  • Děkují Vám, pane Stránský, jste úžasní ke svým zákazníkům. Vidět, že Vám na nás záleží a vše provádíte v profesionální kvalitě a dle Vaších možnosti i v rychlosti vyřizování objednávek Vaších zákazníků. Ještě jednou Vám vřelé děkují.
    Se srdečným pozdravem

    Jan T. (25.7.2014)

 

  • P O D Ě K O V Á N Í !!
    Zdravím vespolek a chci jen poděkovat za dodané zboží, jak jednateli spol. panu D. Johánkovi, tak obchodníkovi R. Stránskému a také prac. expedice !! Zbožíčko dorazilo perfektně zabalené, přidal jsem karabinku a "už to visí jak má " ! JEN nechápu, jak jste přišli na HDR ?!? Freeman měl být místo poutka, ale když jsem ho stratil dostalo poutko přednost !!
    Ď,ď dodatečný dárek k 70ce !

    František V. (30.5.2014)

  • Dobry den prajem,

    dakujem za spravu, velmi ma potesila !! Dakujem za ochotu s akou ste reagovali na moje dotazy, ste vyborny obchod. Prajem Vam nech sa Vam dari.

    T. Slovensko (10.12.2013)

  • Vážení obchodní přátelé,

    chtěl bych Vám touto cestou mnohokrát poděkovat za přijetí telefonické objednávky, zajištění zboží (Canon EOS 7D-tělo a originál baterie navíc) a doručení dle dohody - t.j. dnes!

    Udělali jste mi radost.

    Z Olomouce Vás zdraví Váš spokojený zákazník

    Miroslav K. (30.5.2013)

  • Vážení, opět poděkování za Vaše služby, rychlost, slevu, bonus. Radost pohledět, jak dovedou některé firmy pečovat o zákazníky! Přeji Vám, ať se vše daří a ať máte co nejvíce spokojených zákazníků. S pozdravem Květoslav F.

    Květoslav F. (22.4.2013)

 

  • Dobrý den,

    zásilka došla v pořádku, jako vždy u Oehlingů - včas a v pořádku.

    Děkuji a srdečně zdravím

    S.

    Václav S. (27.2.2013)

  • Vážený pane Velkoborský,

    děkuji za sestavení aktuální faktury na základě mých nepřesných objednávek- měl jsem nějakou smolnou noc. Rád u firmy Oehling nakupuji (dříve jsem rád jezdil i osobně do původní prodejny pod náměstím), loni jsem si u vás pořídil skvělého Pentaxe K5 atd. Katalog B.I.G. jsem si stáhnul už dříve, jsou tam výborné položky- počítám s objednávkou v brzké době.

    Díky a jsem s pozdravem

    František W. (11.6.2012)

  • Dobrý den, chtěl bych touto cestou poděkovat za vstřícný přístup panu Radkovi Stránskému k mojí reklamaci baterie VW - VBG260E-K.

    S pozdravem Jan M., jednatel společnosti A....., Křemže.

    Jan M., Křemže (21.1.2012)

  • Děkuji za velmi rychlé vyřízení reklamace.
    Nově zaslané zboží již funguje tak jak má..

    T. Vladimír, Ostrava (28.12.2011)

 

  • Vážený pane N o v á č e k , jsem rád, že jsem mohl být alespon v něčem nápomocen vaší firmě, které si nesmírně vážím, rád s vámi spolupracuji ještě z dob pana Johánka a posléze i pana Turečka, kteří byli velmi ochotní při nákupu veškeré foto a videotechniky ve vaší firmě !!!

    Je opravdu radost a potěšení ve vaší firmě nakupovat, vaše veškeré služby jsou více jako 100 % !!!! Pokud ještě ve vaší firmě pracují pánové Johánek a Tureček, pak prosím pro tyto skvělé pány velké pozdravení !!!

    Jiří H., Litovel (21.12.2011)

  • Vážený pane Suku,

    navazuji tímto na můj původní mail, objektiv jsem si v mezidobí již vyzvedl.

    Chci tímto v první řadě ocenit jak dodržení termínu, tak zvláště i vysoce profesionální chování, úroveň odbornosti i přímo "nečesky" ;) vstřícné vystupování vašeho pracovníka na prodejně.

    ..........

    I. K. (12.11.2011)

  • Dobrý den..:-),

    včera kolem 13h mi pán od PPL dovezl stativ Benro KH 25....budu stručný...velká,velká spokojenost..:-)...,ale zároveň si trhám vlasy,potřeboval bych od Vás radu!Konečně jsem měl čas a ..............

    Jindřich Š. (20.10.2011)

  • Děkují Vám za dodané zboží tj. Makropředsadku CANON 250D,kterou mí doručili dnes pátek 5.8.2011 v 13.10hod.
    Ještě jednou vřelé Díky. Jste skutečně dobří,máte úžasný přístup k nám zákazníkům.

    T. (5.8.2011)

 

  • Zdravím,
    Tímto bych chtěl poděkovat za vstřícný a profesionální přístup vašich prodavačů v kamenném obchodě.
    Kdykoliv potřebuji poradit nebo si něco vyzkoušet,není nejmenší problém,jsou ochotní vysvětlovat dlouhou dobu a poradí opravdu se vším.
    Přeji vám,aby vám tento přístup k zákazníkovi dlouho vydržel a hodně úspěchů v další práci.
    Již jsem váš obchod doporučil několika známým a přátelům a kdykoliv pojedu do Klatov,rád se u vás v obchodě zastavím,protože vím že si můžu popovídat o focení s lidmi,kteří své práci rozumí.
    S pozdravem

    Bohumil V. (23.3.2011)

  • Vážený pane Stránský,
    zboží dorazilo, vyzvednuto a zaplaceno. Velmi Vám děkuji. V žebříčku vstřícnosti a ochoty dodavatelů jste se u mě zařadil úplně nahoru, navíc na celkem nepatrné zakázce. Mně by dráhy vůbec nenapadly, měl jsem to za neřešitelné. A navíc i ten grip taky vypadá dobře, snad také vydrží.

    Mějte se!

    Jiří B. (16.8.2010)

  • Dobrý den,
    pane Nováček, díky za trpělivost a ochotu, kterou se mnou máte. Zdá se, že jsem se "neomylně" trefil do kombinace, která jde na odbyt sama a prodejce zbla nic nenutí, aby prodej podporovali - a ještě k tomu slevami! Na druhou stranu jste firmě Oehling pomohl získat dalšího příznivce : oslovil jsem se svou poptávkou více firem a jedině Oehling zareagoval bezchybně - věcně, vstřícně a na úrovni !

    ..............

    Ing. Vladimír K. (24.3.2010)

  • Moc děkuji.
    Vše v pořádku. Jsem velmi spokojen.
    S pozdravem Váš spokojený zákazník S. Vlastimil.

    S. Vlastimil (4.11.2009)

 

  • Dobrý den,

    foťák dorazil. Je na Vás spoleh.

    Díky moc a přeji hezký víkend

    S pozdravem

    Antonín F. (23.10.2009)

  • Zásilku jsem obdržel v pořádku.

    Děkuji pracovníkům Oehlingu, jste pro mne v oboru jednička.

    S.Václav (10.7.2009)

  • Dobry den,
    chtel bych Vam podekovat za velmi profesjonalni pristup a ochotu - mou objednavku filmu z oehling.de jste vyridil bravurne, jeste nikdy jsem nemel filmy s tak dlouhou dobou expirace!
    Mockrat dekuji!
    Mam jasno v tom, kde budu priste delat dalsi objednavku.
    S pozdravem
    Roman J. (23.6.2009)

  • Dobrý den pane Kuno.

    Děkuji Vám za expresní vyřízení objednávky zboží a za osobní přístup při jejím vytvoření přes telefon.
    Váš internetový obchod budu svým přátelům a známým doporučovat.

    S přáním příjemného dne

    Lubomír M. (19.6.2009)

 

  • Děkuji zásilku jsem už převzal, je v pořádku. Prostě Vás musím pochválit, jste prostě jedničky. J.

    Petr J. (1.6.2009)

  • Dobrý den,

    pánové smekám. Píši vám velkou pochvalu.Rád bych vás pochválil i na stránkách fanklubu - jinými slovy jak vekou poptávku po FA 50/1.4 jste schopni pokrýt? Pokud jste schopni udržet tuto cenu ještě chvíli, zvýší se vám poptávka 8-)

    ..........

    Stanislav K. (28.5.2009)


  • Dobrý den,mockrát děkuji za vaše vyřízení objednávek.Jsem moc spokojený a všem mým známým vaší firmu jen doporučím.Ještě jednou děkuji N.

    J. N. (15.4.2009)

  • ..... moc mě potěšilo, že se Vám moje fotografie líbila. Ani slovy nejde popsat, jakou jste mi udělali radost.

    Chtěla bych Vám moc poděkovat za možnost zúčastnit se Vašeho workshopu. Ten den byl pro mě po všech stránkách nezapomenutelný.

    Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji Vám jen samé spokojené účastníky dalších workshopů.

    S pozdravem
    Dana H. (19.6.2009)

 

  • Dobrý den,
    ráda bych vám poděkovala za příjemný a spolehlivý obchod, s foťákem jsem velmi spokojená.
    Mějte se krásně a ještě jednou děkuji.

    N. Jarmila, Rovensko p.Tr. (5..3.2009)

  • Dobrý den, děkuji všem zaměstnancům servisu za bleskové vyřízení opravy a odeslání stativu Benro. Už dlouho jsem se v této republice nesetkal s takto kvalitní službou. S díky Stanislav Ž.

    Stanislav Ž. (5.3.2009)

  • Zdravím Vás, dokument jsem archivoval a potvrzuji převzetí zásilky. Děkuji za profesionální přístup a rychlé dodací lhůty. David T.

    David T. (9.2.2009)

  • Dobry den,
    z duvodu, ze jsem jiz nakoupit a rad bych do budoucna dale nakupoval prave u Vasi spolecnosti (mate asi nejlepsi pomer cen/zaruk/sluzeb/vztah k zakaznikovi) , chtel bych vas poprosit

    Martin D. (13.11.2008)

 

  • Pane Kuna,

    velmi děkuji a všechny Vás v Oehlingu zdravím. Jste moje jedničky. :))

    Michal S. (11.11.2008)

  • Vážená pane Nováčku,
    jste tak moc laskavý a milý, že to je v dnešní době nevídané. MNOHOKRÁT DĚKUJI ZA VAŠI VELKOU OCHOTU A VSTŘÍCNOST.

    Venda M. (5.11.2008)

  • .... zásilka došla v absolutním pořádku a ve skvělém čase - cca 24 hod po objednání.
    Jsem velice spokojen a s důvěrou se na Vás obrátím, kdykoli budu řešit něco z Vaší nabídky.
    Také nebudu váhat Vás doporučit svým známým o přátelům, věřím ve Vaši spolehlivost.

    Ing. Ivan F. (26.9.2008)

  • DĚKUJEME !

Košík: (0)

Váš košík je prázdný

Přihlásit se



Zaslat zapomenuté heslo

Pokud nemáte účet,
zaregistrujte se zde

Registrovat